İçeriğe geç

Ters Ev Kişi Başı Kaç Tl

Ters Ev giriş ücretli mi?

Giriş ücreti: Yetişkinler için 20 TL, 6 yaş üstü çocuklar için 15 TL.

Safranbolu Ters Ev Kaç TL?

Safranbolu Ters Ev haftanın her günü 08:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Ters Ev’e giriş ücreti 10 TL’dir.

Ters Evler hangi şehirde?

Bursa’nın ilk ve tek Ters Ev’inde eğlenceyi ve heyecanı bir arada yaşayabilirsiniz.

Ters Ev kaça kadar açık?

TERS HOUSE Ankara SSS (Ankara) – Tripadvisor. Haftada 7 gün 10:00 – 22:00 saatleri arasında açıktır.

Antalya Ters Ev kaç TL?

Antalya merkeze biraz uzak. Giriş ücreti 20 TL. Güzel bir yer – Ters Ev Antalya Action Parki fotoğrafı – Tripadvisor.

İstanbul Ters Ev nerelerde var?

Ayrıca Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan beş adet ters evi de gezebilirsiniz. Bu evleri; Upside Down World (Ataşehir), Upside Down House (Atlaspark AVM), Upside Down House (Çatalca), Upside Down House (Maslak) ve Upside Down House (Metrocity) olarak sıralamak mümkün.

Türkiye’de kaç tane ters ev var?

Ülkemizde ilk ters ev Antalya’da açıldı. Antalya’yı İstanbul, Ankara, Ordu, Safranbolu, Kocaeli ve Malatya takip ediyor.

Safranbolu Cam Teras giriş ücreti ne kadar?

Cam seyir terasına giriş ücreti 50 TL, öğrenci ve askerler için kimlik ibraz etmeleri halinde 40 TL’dir. Engelliler ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler, gaziler, şehit aileleri, terör mağdurları ve dul ve yetimleri, Orman Genel Müdürlüğü personeli, Karabük İl Özel İdaresi personeli, İl Genel Meclisi üyeleri ve 0-6 yaş grubu…

Ters ev nedir?

Mimari açıdan marjinal olarak nitelendirilen ters ev, eğimi nedeniyle evin girişinde baş dönmesi hissi uyandırıyor. Ters evi ziyaret eden misafirler, tavan ve çatının yerde, yerde olması gereken şeylerin ise tavanda olduğu komik fotoğraflar çekiyorlar.

Van Ters Ev ücretli mi?

Topluluğumuzun tatillerde çocuklara ücretsiz sunduğu Upside Down House ve 9D Sinema etkinlikleri renkli bir atmosfer yarattı. Çocuklar bu etkinliklerde çok eğlendiler.

İzmir’de Ters Ev var mı?

Aynı zamanda AKÇAPARK tarafından işletilen “Joy’n Adventure Buca Göleti” tesisinde ters ev, tırmanma duvarı, Joy’n Discover, dev salıncak, hayatta kalma parkuru, zip line, trambolin, yüksek halat parkuru ve tekne gezisi gibi çeşitli aktiviteler sunuluyor.

Ters Ev Eskişehir’de var mı?

📍Yenibağlar, Yılmaz Büyükerşen Blv No:81, 26170 Tepebaşı/Eskişehir. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ters Ev ücretli mi?

Denizli seyahat planınıza eklemeniz gereken bir yer 👍🏻 Ters Evi giriş ücreti kişi başı 100 TL, şu an @tersevdenizli.

Çorlu Ters Ev ücretli mi?

Çorlu Belediye Meclisi Mayıs ayındaki toplantısında ters ev için ziyaretçi giriş ücreti belirlendi. İlgili gündem maddesiyle ters ev giriş ücretinin belirlenmesi oy birliğiyle kabul edilerek Planlama ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Ters Ev kayseri kaçta kapanıyor?

Her gün 10:00 – 19:00 saatleri arasında açığız.

Çorlu Ters Ev ücretli mi?

Çorlu Belediye Meclisi Mayıs ayındaki toplantısında ters ev için ziyaretçi giriş ücreti belirlendi. İlgili gündem maddesiyle ters ev giriş ücretinin belirlenmesi oy birliğiyle kabul edilerek Planlama ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Ters Ev neden yapılır?

Ters yapıların amacı, misafirlerini her şeyin baş aşağı olduğu alternatif bir gerçekliğe taşımaktır. Evler, çocukların ve yetişkinlerin dikkatini çekecek şekilde tasarlanmıştır ve eğlenceli ve heyecanlı vakit geçirmenizi sağlar.

Adana Ters Ev’e hangi otobüs gider?

Ters Ev’e toplu taşıma ile ulaşmak için Hacı Sabancı Bulvarı’ndan geçen 115, 125 ve 174 numaralı halk otobüslerini tercih edebilirsiniz. Seyhan Nehri kıyısındaki Ters Ev’e yürüyerek ulaşmak için Merkez Park’ta bulunan Sinanpaşa ve Yavuzlar asma köprülerini kullanarak keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Ters Ev Ankara’ya hangi otobüs gider?

602-6 numaralı otobüs Yenimahalle bölgesindeki Tersev’e giden son otobüstür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir