İçeriğe geç

Fenerbahçe Uefadan Çekilirse Ne Olur

Fenerbahçe UEFA turu geçerse ne olur?

Fenerbahçe bu rakibini yenerse Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasına yükselecek. Sarı-lacivertli takım Lille’e elenirse UEFA Avrupa Ligi’nde kalmaya devam edecek.

Fenerbahçe UEFA’dan ceza alacak mı?

SON DAKİKA | Fenerbahçe’ye UEFA cezası. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinin 3. rövanş maçında Lille’i konuk etti. UEFA, sarı-lacivertli takımı bu maç sırasında sahaya atılan cisimler nedeniyle cezalandırdı.

Fenerbahçe UEFA’da yoluna devam edecek mi?

Maçta başka gol olmadı ve turu geçen taraf Fransız takımı oldu. Fenerbahçemiz UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek.

Fenerbahçe sahadan çekilirse ne olur?

Takım sahadan çekilirse ne olur? Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24. maddesine göre: Başlamış olan bir müsabakayı terk eden takım mağlup sayılır ve galibiyet halinde mevcut puanlarından aynı miktarda puan düşülür.

Fenerbahçe Lille’i geçerse ne olur?

Fenerbahçe Lille’i yenerse play-off’lara kalacak. Fenerbahçe’nin tur için bir galibiyet daha alması yeterli olmayacak. Fenerbahçe rakibini bir farkla yenerse maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda beraberlik olursa hangi takımın tura yükseleceğini penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe lili elerse ne olur?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille’i yenerse play-off turuna yükselecek. Sarı-lacivertli takım, Lille’e karşı oynanacak maçtan galip ayrılırsa Slavia Prag – Union SG ve Dinamo Kiev – Rangers maçını kazanan takımlardan biriyle eşleşecek.

FB’nin cezası nedir?

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci’nin, takımın müsabakalardan çekilmesine neden olduğu sportmenlik dışı davranışı nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcular ceza alır mı?

FENERBAHÇE FUTBOLCULARINA 5-10 MAÇ ARASI CEZA VERİLEBİLİR “Sporlarda şiddeti önlemek için 6222 sayılı kanunda cezai yönden düzenleme yapılmıştır. Bu fiiller normal ceza hukuku kapsamında suç olsa bile ek cezalar öngörülmüştür.” 18 Mart 2024

Fenerbahçe neden 3 maç ceza aldı?

İstanbul. TFF’nin aldığı karara göre kurul, Fred’e Kayserispor maçında hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle üç maç men ve 39 bin lira para cezası verdi.

Fenerbahçe UEFA’ya gidiyor mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçının rövanşında 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, normal süreyi 1-0 üstün tamamlayıp uzatmalarda Fransız ekibi Lille ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde play-off var mı?

Fenerbahçe, 3 yıl aradan sonra UEFA Avrupa Ligi’nde yine Slavia Prag ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli takım, 2021/22 sezonunda UEFA Konferans Ligi’nin son 16 play-off turunda rakipleriyle karşılaşmış ve yerli ve yabancı rakiplerine 2-3 yenilerek elenmişti.

Fener Şampiyonlar Ligi’ne gidiyor mu?

Fenerbahçe, Lille ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Fenerbahçe, Jose Mourinho önderliğinde Avrupa Ligi’nde yolculuğuna devam edecek.

Fenerbahçe sahadan neden çekildi 2024?

Maçı 19 yaş altı takımıyla oynayan Fenerbahçe, Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi’nin golü sonrası Şanlıurfa’daki maçtan çekildi. Bu hareketin, Mart ayında bir maç sırasında Fenerbahçe oyuncularının Trabzonspor taraftarları tarafından saldırıya uğramasının ardından bir protesto parçası olduğu anlaşılıyor.

Fenerbahçe sahadan çekildi cezası nedir?

Başlayan karşılaşmanın tatil edilmesi nedeniyle Fenerbahçe’nin 3-0 mağlup sayılmasına karar verildiği bildirildi. Sarı-lacivertli ekibe TFF tarafından belirlenecek tazminatın yanı sıra 4 milyon lira para cezası verildiği bildirildi.

Fenerbahçe çekilirse ülke puanı silinir mi?

Fenerbahçe’nin ligden çekilmesinin ülke karnesine bir etkisi olmayacak.

Fenerbahçe turu geçerse kimle eşleşecek?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile eşleşti.

Fenerbahçe turu geçmesi için ne yapmalı?

Sarı-lacivertliler, geçen hafta taraftarlarının önünde 2-1 kaybettikleri rakiplerini yenerek tur biletini almaya çalışacak. Kanarya, müsabakada iki farklı galip çıkarsa bir üst tura yükselecek. Fenerbahçe bir gol farkla kazanırsa uzatmalar ve muhtemelen penaltı atışları olacak.

Fenerbahçe Avrupa Ligi’ni garantiledi mi?

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde yeri garanti mi? Kısa cevap: Evet, Fenerbahçe Lille’e elense bile Avrupa Ligi’nde yeri garanti.

Fenerbahçe turu geçerse kaç para?

Turu geçerse 400 bin avro ödül alacak. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak. Turu geçerse 400 bin avro para ödülü kazanacak olan sarı-lacivertli takım, teknik direktör José Mourinho yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir