İçeriğe geç

Spor Kart Nerelerde Geçerli

Spor kart ne işe yarar?

Sporcard, spor salonlarının fitness alanlarına istediğiniz sıklıkta ve hiçbir kısıtlama olmadan erişebilmenizi, ayrıca Crossfit gibi spor salonlarını deneyimleyebilmenizi sağlayan bir sistemdir.

Spor.istanbul üye kartı nerelerde kullanılır?

Multi Paket satın alarak kazandığınız kredi kiralama için geçerli değildir, sadece üyelik hizmeti verilen tesisler ve şubeler için geçerlidir. Spor merkezlerimiz etkilenmez. Örneğin Fatih Spor Kompleksi’nde aynı gün yüzebilir ve ardından fitness yapabilirsiniz.

Sporcu kartı akbil olarak kullanılır mı?

Tüm üyelikler PARQ süreciyle devam ediyor. Tesisin kullanımı için kişiselleştirilmiş bir İstanbulkart kullanıldı.

Spor salonuna başkasının kartıyla girilir mi?

Seyircilerin spor alanlarına izinsiz girişi Kanunun 15/4. maddesine göre, “Kendi elektronik kartını kullanarak bir başkasının spor müsabakasına seyirci olarak girmesine izin veren kişi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.” Hükümler fiyata dahildir.

Sporcu kartı kimlere verilir?

Milli Sporcu Belgesinin Belirlenmesi Madde 7 – (1) Bu Talimatın 5 inci maddesinde belirtilen şekilde Milli Sporcu Belgesi sahibi olan sporcular, Milli Sporcu Belgesinin ilişkin olduğu yarışma türüne özgü Milli Sporcu Belgesi alabilirler. (2) (3) Bir sporcunun yalnızca bir adet Milli Sporcu Belgesi bulunabilir.

Sporcu kimliği ne işe yarar?

Kulüp yönetimi tarafından kulüp içerisinde sporcularımıza verilen, demografik verilerine göre doldurulmuş, fotoğraf ve lisans numaralarının yer aldığı, Yönetim Kurulu Başkanı tarafından imzalanmış kimlik kartıdır. Bu kimlik kartı ile sporcu, anlaşmalı olduğumuz kurum ve kuruluşlarda yüzdelik bazda önemli indirimlerden yararlanır.

İBB spor Kompleksi kaç TL?

-18 yaş üstü vatandaşlarımız 15 TL üyelik ücreti ödeyerek tüm tesislerimizden faydalanabilirler. -18 yaş altı vatandaşlarımızdan yüzme haricinde üyelik ücreti alınmaz.

İstanbulkart sporda geçerli mi?

1 Temmuz’dan itibaren online. Spor.istanbul üzerinden veya tesislerimizde rezervasyon yaptırmak ve hizmetlerden yararlanmak için kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanımı zorunludur.

Spor kartı nasıl alınır?

T.C. GENEL Sayfa 2 (2) Sporcu kartı başvurusu, aşağıdaki belgelerle birlikte il/ilçe müdürlüklerine veya Bakanlığın dijital başvuru sistemi üzerinden yapılır: a) Sağlık raporu (Ek 1). b) 18 yaşını doldurmamış kişiler için veli/vasisi tarafından verilmiş yazılı izin (Ek 2). 1) Veli izin belgesi e-devlet üzerinden de verilebilir.

İstanbulkart 1 basım kaç TL?

Öğrenciler için tek kişilik bilet fiyatı 8.64 lira oldu.

İstanbulkart 2 kişi kullanabilir mi?

Birden fazla kart bulunması durumunda, kart sahibinin isteğine bağlı olarak yalnızca bir adet kişiselleştirilmiş kart düzenlenir.

İstanbulkart nerelerde geçerli?

İstanbulkartOtomatik dolumEvetSınırsız kullanımAylık İstanbulkart (200 seyahat)GeçerlilikGenişlet Toplu taşıma İBB Sosyal Tesisleri İSPARK Otoparkları Umumi Tuvaletler ve Otomatlar Migros, A101, CarrefourSA, ŞOK, BİM ve Getir gibi Market ve Pazar Uygulamaları BiTaksi Opet, Petrol Ofisi ve Shell Benzin İstasyonları10 hat daha

MACFit 1 günlük ücretsiz giriş nasıl yapılır?

1 günlük ücretsiz üyelikle kulübümüzü dilediğiniz gibi deneyimleyebilir, ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sitemizdeki formu doldurup MAC+ kaydımızla size en yakın MACFit kulübüne üye olmak.

MACFit 1 aylık üyelik var mı?

Aylık ve yıllık taahhütsüz üyelik seçenekleriyle anında MAC/One ve MACFit üyesi olabilirsiniz. Ayrıca Gold üyelik seçeneğiyle tüm MACFit kulüplerine erişim ve özel derslerde indirim gibi birçok ayrıcalıktan anında yararlanırsınız.

18 yaş altı spor salonuna gidebilir mi?

16 ile 18 yaş arasındaysanız, yasal vasiniz üyelik sözleşmenizi imzalamalı ve ayrıca imzalı bir muvafakatname sunmalıdır. Muvafakatnamenizi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Spor sertifikası ne işe yarar?

Spor sertifikasına sahip sporcular spor alanında iş ararken avantaj elde edebilirler. Spor sertifikası özellikle koçluk, spor gazeteciliği veya yorumculuğu, spor ekipmanı satıcılığı veya spor organizatörlüğü gibi alanlarda çalışmak isteyenler için faydalı olabilir.

MultiSport kart ne işe yarar?

MultiSport Card’ınızı ay boyunca anlaşmalı spor merkezlerimizde dilediğiniz spor veya eğlence aktivitesi için kullanabilirsiniz. Türkiye genelinde 1000’den fazla spor merkezini ve 70’ten fazla aktiviteyi deneyimleme fırsatına sahipsiniz.

Sporcu kartı nereden çıkarılır?

T.C. GENEL Sayfa 2 (2) Sporcu kartı başvurusu, aşağıdaki belgelerle birlikte il/ilçe müdürlüklerine veya Bakanlığın dijital başvuru sistemi üzerinden yapılır: a) Sağlık raporu (Ek 1). b) 18 yaşını doldurmamış kişiler için veli/vasisi tarafından verilmiş yazılı izin (Ek 2). 1) Veli izin belgesi e-devlet üzerinden de verilebilir.

MultiSport nerede geçerli?

MultiSport üyeleri, geniş ağımızdaki tüm spor merkezlerini tek bir kart ve aylık abonelik sistemiyle kullanabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir